Ulrik Munther

Ulrik Munther

BornFebruary 18, 1994
 • 73.4k
  Spotify
 • 33.1k
  Instagram
 • 21.2k
  Twitter

Ulrik Munther is a singer who was born on February 18, 1994. On Spotify, Ulrik Munther has a reasonably sized audience with around 73,000 followers and a popularity score of 53 out of 100 as of 2018. His most popular track on Spotify is "Before" from the album Before. Ulrik Munther got a film credit for the movie The Here After (Efterskalv). Ulrik Munther's Instagram account (@ulrikmunther) has a moderately sized audience with around 33,000 followers. His recent posts to Instagram have gotten about 2,200 likes each.

Ulrik Munther Popular Songs

Popularity
53/100
Followers
73.4k
TrackPopularity
Before1
Before
Before - Single
Daughter2
Daughter
Daughter - Single
Say Goodbye3
Say Goodbye
Say Goodbye - Single
Are You Alright?4
Are You Alright?
Are You Alright? - Single
Coffee In Shanghai5
Coffee In Shanghai
Coffee In Shanghai - Single
See All Ulrik Munther Music

As of 2018, Ulrik Munther has 73,000 followers and a popularity score of 53 on Spotify. Before - Single, Daughter - Single, and Say Goodbye - Single are some of the more popular Ulrik Munther albums. Notable tracks from these albums include Before, Daughter, and Say Goodbye. Before is Ulrik Munther's most popular track, scoring 55 out of 100 on the popularity scale. Daughter and Say Goodbye have popularity scores of 55 and 55, respectively. The Spotify popularity score is on a scale from 0 to 100 and reflects the number of times the song has been played and how recently it has been played.

Ulrik Munther Movies

TitleCreditYear
The Here After (Efterskalv)
The Here After (Efterskalv)
 • John
2017
See All Ulrik Munther Movies

There is only one movie featuring Ulrik Munther as of 2018. The Here After (Efterskalv) is the only recent movie featuring Ulrik Munther. Ulrik Munther played John in The Here After (Efterskalv), released in 2017.

Ulrik Munther Instagram

 • Instagram profile picture for Ulrik Munther
 • 945
  posts
 • 33.1k
  followers
 • 370
  following
Ulrik Munther
Tickets:
http://jubel.se/live/ulrik-munther
ÄLSKAR P3-dystopia. Än så länge bara lyssnat på CRISPR och Demokratins reträtt, men tack vare banarbete (obs, ej barnarbete) har jag 4 timmar kvar till Stockholm. 
Tack public service! #p3dystopiaUlrik Munther Instagram: ÄLSKAR P3-dystopia. Än så länge bara lyssnat på CRISPR och Demokratins reträtt, men tack vare banarbete (obs, ej barnarbete) har jag 4 timmar kvar till Stockholm. Tack public service! #p3dystopia
Rasistisk tant i stolen framför mig. 
Pratar högt om ”äckliga somalier” (innan jag hann börja filma) samt om hur ”Sverige är påväg att bli ett u-land” då tåget var 20 minuter försenat och stod lite längre ut på perrongen än vanligt. 
Visst är det synd om henne? 
Jag önskar jag kunde säga att jag sa till henne på skarpen, men har varken mod eller ork att ta diskussionen. Vill också ursäkta mig med att jag inte tror att det skulle göra så värst mycket nytta, men det är en dålig ursäkt. 
Jag vill dock ta tillfället i akt att säga något till er som följer mig. 
Visst finns det möjlighet till förbättringar i vårt land, och visst kan det vara läskigt när människor från andra kulturer kommer och tar plats. Men SNÄLLA ha lite perspektiv, och visa lite förståelse. Och respekt.

Människor som tanten framför mig har inte tänkt längre än näsan räcker. 
Hon har säkert överkommit motgångar i någon form nån gång och kanske kämpat som fan. Jag känner henne inte. Men hon har också fått JÄVLIGT mycket gratis. Precis som jag, och troligtvis ni också. 
Olika mycket såklart. But still. 
När då andra människor med sämre förutsättningar tar lite av den stora kakan som vi fått. Då kanske man kan tänka ”fy fan va bra jag har det ändå!” Och ja, det är klart att det tillkommer problem och att Sverige inte kan ”hjälpa hela världen” som jag antar att tant skulle svara i en hypotetisk konfrontation. Men lösningen är INTE att avhumanisera och snacka skit. 
Lösningen kanske snarare är att tant går med i @kompisbyran eller liknande och lär känna någon från Somalia. 
Och sen kan ju tant sätta sig in i integrationspolitiken o kanske förbättra förutsättningarna för en fungerande integration. 👍

Jag vet att allt detta har sagts förut. Men inte av mig. Så jag passar på nu när hon påminde mig. 
Tack för det tant.Ulrik Munther Instagram: Rasistisk tant i stolen framför mig. Pratar högt om ”äckliga somalier” (innan jag hann börja filma) samt om hur ”Sverige är påväg att bli ett u-land” då tåget var 20 minuter försenat och stod lite längre ut på perrongen än vanligt. Visst är det synd om henne? Jag önskar jag kunde säga att jag sa till henne på skarpen, men har varken mod eller ork att ta diskussionen. Vill också ursäkta mig med att jag inte tror att det skulle göra så värst mycket nytta, men det är en dålig ursäkt. Jag vill dock ta tillfället i akt att säga något till er som följer mig. Visst finns det möjlighet till förbättringar i vårt land, och visst kan det vara läskigt när människor från andra kulturer kommer och tar plats. Men SNÄLLA ha lite perspektiv, och visa lite förståelse. Och respekt. Människor som tanten framför mig har inte tänkt längre än näsan räcker. Hon har säkert överkommit motgångar i någon form nån gång och kanske kämpat som fan. Jag känner henne inte. Men hon har också fått JÄVLIGT mycket gratis. Precis som jag, och troligtvis ni också. Olika mycket såklart. But still. När då andra människor med sämre förutsättningar tar lite av den stora kakan som vi fått. Då kanske man kan tänka ”fy fan va bra jag har det ändå!” Och ja, det är klart att det tillkommer problem och att Sverige inte kan ”hjälpa hela världen” som jag antar att tant skulle svara i en hypotetisk konfrontation. Men lösningen är INTE att avhumanisera och snacka skit. Lösningen kanske snarare är att tant går med i @kompisbyran eller liknande och lär känna någon från Somalia. Och sen kan ju tant sätta sig in i integrationspolitiken o kanske förbättra förutsättningarna för en fungerande integration. 👍 Jag vet att allt detta har sagts förut. Men inte av mig. Så jag passar på nu när hon påminde mig. Tack för det tant.
Har äran att vara med i Jonas Gardells show ”Queen of fucking everything som går på Cirkus i Stockholm. Har ni ännu inte sett showen så har ni fortfarande chans. Varje torsdag-lördag fram till 13:e april. 
#queenoffuckingeverything👑Ulrik Munther Instagram: Har äran att vara med i Jonas Gardells show ”Queen of fucking everything som går på Cirkus i Stockholm. Har ni ännu inte sett showen så har ni fortfarande chans. Varje torsdag-lördag fram till 13:e april. #queenoffuckingeverything👑
 • Image
 • IMDb
 • Instagram
 • MusicBrainz
 • OMDb
 • RottenTomatoes
 • Setlist.fm
 • Spotify
 • Twitter
 • Wikidata
 • Wikipedia